Paloturvallisuus - Pidetään alkusammtuskalusto kunnossa!

Käsisammuttimet

Sijaintipaikkaansa sopiva ja varmasti toimiva käsisammutin on paloturvallisuuden perusedellytys. Helppo tapa varmistaa sammuttimien jatkuva ylläpito on kutsua paikalle Ruukin Turvallisuuspalvelut. Me tarkastamme kaikki käsisammuttimet mallista riippumatta ja huolehdimme, että lain edellyttämät tarkastukset tehdään jatkossakin ajallaan.

Käsisammuttimen tarkastusväli on käyttöolosuhteista riippuen 1-2 vuotta ja huoltoväli sammuttimen tyypistä riippuen joko 5 tai 10 vuotta. Käsisammuttimien tarkastus ja huolto tehdään aina lainsäädännön ja valmistajien edellyttämällä tavalla, ja toimenpiteistä laaditaan kirjallinen tarkastuspöytäkirja.

Halutessasi voit tuoda pienemmät käsisammutinmäärät itse osoitteeseen Katajatielle 12, Ruukki.

Pikapalopostit

Pikapaloposti kuuluu monien toimitilojen pakolliseen alkusammutuskalustoon. Jotta pikapaloposti toimii aina luotettavasti, se pitää tarkastaa ja koeponnistaa säännöllisesti. Helppo tapa varmistaa pikapalopostien toimivuus on kutsua paikalle Ruukin Turvallisuuspalvelut. Hän tarkastaa kaikkien valmistajien pikapalopostit ja huolehtii, että lain edellyttämät tarkastukset ja koeponnistukset tehdään jatkossakin ajallaan.

Koko pikapalopostikaapin uusimis- ja huoltokustannuksia voit usein alentaa esimerkiksi käyttämällä CE-hyväksyttyä vaihtokelaa koko pikapalopostin vaihtamisen sijaan.

Pikapalopostien huolto ja tarkastus tehdään aina lainsäädännön (EN 671-3) ja valmistajien edellyttämällä tavalla, ja toimenpiteistä laaditaan kirjallinen tarkastuspöytäkirja. Pikapalopostin tarkastusväli on 1 vuosi ja koeponnistusväli 5 vuotta.